top of page

BRA ATT VETA INFÖR 

Entrén

När ni kommer på plats möts ni av våra entrévärdar som scannar era förköpta biljetter. Samtliga barn får ett armband runt armen. De barn som har förbokat träff med en artist kommer få ett särskilt band runt armen i en annan färg. Det finns också armband där ni som föräldrar/medföljare till barnen kan skriva upp ert telefonnummer och barnets namn ifall det olustiga skulle inträffa att ni kommer ifrån varandra. 

Garderob & barnvagnar

Bemannad garderob för ytterkläder och väskor finns på plats. Barnvagnar kan inte av utrymmesskäl följa med in i sagovärlden. Obemannad barnvagnsparkering finns tillgängligt där ni kan låsa fast barnvagnarna. 

Förköp dina biljetter

Vi tillämpar endast biljetter som köpts i förväg. Det betyder att du inte kommer kunna köpa biljetter på plats. 

Meet and greet med artister

Förboka plats till Meet & Greet med de artister du önskar träffa. Platsen kostar ingenting utan är bara ett sätt att garantera att de som vill träffa sin idol verkligen får komma fram. Det finns totalt 120 biljetter till varje artist. Platserna bokas i samband med att ni köper entrébiljett. Det går inte att endast boka plats till Meet & Greet, eftersom träffen sker inne i upplevelsevärlden. 

Under Meet & Greet får ni ett personligt möte med artisten och chans att fotograferas tillsammans med få produkter signerade. Besöksvärdar finns på plats. 

Mat & dryck

Lunch och fika finns att köpa inne i området. Det finns även mikro för uppvärmning av barnmat.

Egen matsäck får dock ej medtas in.
 

Nolia

Signalvägen 3, 903 22 Umeå

Hitta hit

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till Nolia. Bussarna stannar inte heller långt från entrén.

Parkering

bottom of page